Happening

Holnap hajnalig: szuperkoncertet adott az Arena Savariában a Neoton

Bár a teltház elmaradt, de a “dühöngőben” sok nosztalgiázó csápolt.

Április 5-én szuperkoncertet adott a Neoton együttes az Arena Savariában.

Este fél hétkor már utcahossznyi tömeg várta a bejutást, s bár a lelátók nem teltek meg, a színpad előtti küzdőtéren lelkes nosztalgiázók sokasága várta Csepregi Éváékat.

Bejutásra várakozó nosztalgiázók

RAJTKOCKÁRA ÁLLTAK

Dj Dominique lemezlovas tartott a koncert előtt bemelegítő diszkót a hetvenes- nyolcvanas évek slágereiből, majd fél kilenckor megszólalt Szujó Zoli kommentátor, hogy rajtkockára hívja a versenyzőket.

Kétszáz húsz felett: csendültek fel az ismerős akkordok, és a közönség nagy ovációja közepette egyenként színpadra léptek a Neoton együttes tagjai.

KÖZÖSEN ÉNEKELT ÖRÖKZÖLDEK

Új dal is elhangzott és a fiatal dobos, Csepregi Éva fia, Heatlie Dávid virtuóz bemutatót tartott, a show magját azonban a szenvedélyes nagyérdemű adta, aki az előadókkal az összes örökzöldet együtt énekelte.

Tinidal, Pago pago, Nyár van, Sandokan, Zsebkendő, Lobo az idegen, Don Quijote, Holnap hajnalig, Kell hogy várj, Santa Maria, és Végvári Ádám fergeteges szólóval dolgoztatta meg a gitárt.

MIKROFONÁLLVÁNY A MAGASBAN

Persze, hogy sokszor visszatapsolták őket, hiszen a publikumnak még olyan alkotásokat adtak, amelyek több évtized távlatából is részét képezik a magyar zenei kultúra fülbemászó klasszikusainak.

Az idén októberben 71 éves Csepregi Éva a mikrofonállványt is többször a magasba emelve hazudtolta meg az elszaladó éveket.

Pásztor László, Csepregi Éva, Végvári Ádám