Happening

Marcsi, a Mikulás manója akcióba lépett

Minden várakozást felülmúlt az az ötletes és nagyon kedves kezdeményezés, amit Madárné Németh Mária, a sümegi Flóri Virágbolt tulajdonosa indított útjára.

🎅🏻🎅🏻🎅🏻

– Imádom a gyerekeket, nagyon őszinték tudnak lenni, és gondoltam, Mikulás közeledtével kihelyezek egy Mikulás-postaládát 📮, amibe a gyerekek belerakhatják a Mikulásnak írt leveleiket, és persze a Mikulás válaszol is nekik.

Marcsi és a Mikulás postaládája

VÁRAKOZÁSON FELÜL

Érdeklődve figyelték a járókelők Mikulás postaládáját, volt olyan ember, aki azt hitte, hogy a piros szerzemény egy megvásárolható árucikk. Marcsi úgy tippelt, talán 5-10 levél érkezik, de ő maga is meglepődött, hiszen tele lett a 📮postaláda, ötven darab Mikulásnak címzett levelet dobtak be a gyerekek, még óvodás csoport is érkezett, hogy üzenetet küldjön a kedves északi-sarki bácsinak.🎅

A szülők is örültek, korábban ugyanis az volt a jellemző, hogy a Mikulásnak írt levelekre nem jött válaszlevél, most azonban Marcsi manó közbenjárásával új korszak kezdődött.

HOGYAN TŰNIK EL A HÓEMBER?

Néhány információ kiszivárgott a Mikulás háza tájáról, így megtudtuk, hogy a gyerekek döntő többsége beleírta a levélbe: igyekszik szót fogadni 😍 és jól viselkedni. Volt, aki karácsonyra mindössze a Mikulás aláírását kérte ajándékba, volt, aki rajzot is küldött, és volt olyan is, aki a Mikulást egy viccel szórakoztatta:

– Hogyan tűnik el a hóember?

– Beleolvad a környezetébe…⛄

EXTRA AJÁNDÉK

Marcsi manó elárulta, hogy a Mikulás postára adta a válaszleveleket, minden gyermeknek személyre szóló üzenettel, és volt egy általános rész is, miszerint Rudolf 🦌rénszarvas már türelmetlen, nagyon várja az indulást, a manók pedig elkészítik a jó gyerekek névsorát.

Minden gyermek, aki levelét bedobta a postaládába 📮, sorsoláson vett részt, és a nyertes ajándékba kapott egy kézzel készített karácsonyi dekorációt.

Csenge, a sorsolás nyertese és Marcsi

“Legszebb ajándékom idén az első unokám, a születését karácsonyra várjuk – újságolta nagy örömmel Marcsi manó, aki így hamarosan Marcsi mama lesz”
Fájl:Face-smile-christmas.svg